22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Οι πιο καλοντυμένοι, cool και trendy Παφίτες/σσες έρχονται στο PafosPress

Βαδίζουμε αισίως στις πρώτες μέρες του Καλοκαιριού και η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη βλέποντας μπροστά τις επικείμενες καλοκαιρινές διακοπές και τα μπάνια που ήδη άρχισαν.


Το PafosPress.com, η αγαπημένη σας ιστοσελίδα και πρώτη με διαφορά επισκεψιμότητας στην Πάφο (64% στο σύνολο όλων των Παφίτικων σάιτ για το τελευταίο τρίμηνο) αναγνωρίζοντας ότι πλέον η πόλη μας βγάζει καταξιωμένους εκπροσώπους και στο χώρο του Κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της Μόδας, σχεδιάστες/στριες, μοντέλα, ηθοποιούς κ.ο.κ. θα προβάλει κατά τακτά χρονικά διαστήματα καλοντυμένες, cool και trendy εμφανίσεις, ανδρών και γυναικών, απο διάφορες εκδηλώσεις αλλά και προσωπικές στιγμές που ο καθένας θα ανεβάζει στο διαδίκτυο και κυρίως στα Social Media. 

Βγήκες για ποτό, κάνεις clubbing, είσαι σε εκδρομή στο βουνό με φίλους, παίζεις ρακέτες στη θάλασσα; Περίφημα!

Η ειδική ομάδα συνεργατών μας θα σε εντοπίσει και θα δείξει τη φωτογραφία σου σε χιλιάδες αναγνωστών μας!!!

Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να επιλέξουμε τη φωτογραφία σας και να παρουσιάσουμε την εκπληκτική σας εμφάνισή μη διστάσετε να περιλάβετε στα hashtag σας, σε FACEBOOK και Instagram, το #PafosPress.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης αν έχετε να μας προτείνετε κάποιους φίλους ή γνωστούς, ακόμη και τον εαυτό σας στείλτε μας εναλλακτικά τη φωτογραφία σας σε μήνυμα στη σελίδα μας στο FACEBOOK!

Είσαι καλοντυμένος Παφίτης ή Παφίτισσα; Περιμένουμε να δούμε τις φωτογραφίες σου στο 1ο σάιτ της πόλης μας!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ