18.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

«Οι Κήποι της Αφροδίτης» πόλος έλξης των ξένων επενδυτών

Ένα μοναδικό στο είδος του αναπτυξιακό έργο της ΛΕΠΤΟΣ ΕΣΤΕΗΤΣ, «Οι κήποι της Αφροδίτης συνεχίζει να γίνεται ανάρπαστο από ξένους αγοραστές και επενδυτές. Οι μεγάλες μαζικές πωλήσεις των τελευταίων μηνών του 2015 και των πρώτων μηνών του 2016 έχουν εντατικοποιήσει το τελευταίο διάστημα τις εργασίες στο έργο ώστε να ξεκινήσει η τρίτη και τελευταία φάση του εντός των προσεχών ημερών.

Η εξαιρετική του τοποθεσία σε μια ιδιαίτερα προνομιακή περιοχή στην τουριστική Κάτω Πάφο, σε συνδυασμό με τους λεπτούς σχεδιασμούς και την υψηλή ποιότητα κατασκευής έχουν δημιουργήσει ένα κλασσικό και συνάμα αρμονικό σκηνικό, για χαρούμενες διακοπές, προσοδοφόρα επένδυση αλλά και την σιγουριά της μόνιμης κατοικίας και διαμονής σε ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον.

Διακόσιες μοντέρνες και ευρύχωρες κατοικίες, διαμερίσματα, μεζονέτες και επαύλεις περιτριγυρίζουν δυο τεράστιες κοινόχρηστες πισίνες, τους όμορφους κήπους, τα πλακόστρωτα, τα μονοπάτια, τους παιχνιδότοπους καθώς επίσης το υπο κατασκευή κλάπ με το εστιατόριο, την καφετέρια και την αίθουσα υποδοχής.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όλοι οι τύποι των κατοικιών απολαμβάνουν ειδική ενδοδαπέδια θέρμανση, διπλά τζάμια, επιφάνειες από γρανίτες, θυροτηλεόραση, ηχομόνωση, καλυμμένους χώρους στάθμευσης, πόρτες ασφαλείας καθώς επίσης εντοιχισμένα πολυτελείας.

Οι «Κήποι της Αφροδίτης» δημιουργούνται σε  ένα ειδυλλιακό περιβάλλον όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει τον Μεσογειακό τρόπο ζωής βρίσκοντας την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την χαλάρωση, έχοντας χρόνο για να εξοικειωθεί με τις νέες απολαύσεις της ζωής.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ