24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Οι άνθρωποι πίσω από το Πάφος2017! Οι αφανείς συντελεστές της επιτυχίας!!! [φωτογραφίες]

Λίγο πριν το τέλος του Πάφος2017, μια χρονιά ορόσημο για τον Πολιτισμό, για την Κύπρο και την Πάφο, πιστοί στο καθήκον τους οι άνθρωποι πίσω από την επιτυχία του θεσμού, συνεχίζουν να δουλεύουν εντατικά για ένα φαντασμαγορικό “τέλος” για ένα γεγονός που θα κλείσει όπως ακριβώς ξεκίνησε. Με παλμό, με ενθουσιασμό και επιτυχία για την Πάφο μας!

Οι άνθρωποι λοιπόν που τόσο καιρό δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, “θυσιάζοντας” αμέτρητες ώρες δημιουργίας, φαντασίας και αγάπης για την πόλη τους, λίγο πριν η Πάφος αποχαιρετήσει τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017, βρέθηκαν ξανά παρέα αυτή τη φορά όμως πιο χαλαρά, αφού το επιβάλουν και οι μέρες των εορτών και αφού έφαγαν και ήπιαν όλοι μαζί, αντάλλαξαν ευχές και δώρα!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Είναι όλοι αυτοί που τόσο καιρό βρίσκονται πίσω από την επιτυχία του Πάφος2017! Που δουλεύουν ακούραστα για την πόλη της καρδιάς τους. Την Πάφο μας!

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη χρονιά, όλα όσα συνέβηκαν και έγιναν στην Πάφο, θα μείνουν για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μας.

Μετά το Πάφος2017 η Πάφος θα συνεχίσει τους ρυθμούς της και ελπίζουμε όλα όσα κτίστηκαν και κυριολεκτικά και μεταφορικά, να συνεχίσουν και το 2018 και τις χρονιές που θα ακολουθήσουν. Για το μέλλον αυτής της πόλης και όλων μας…

Τι αφήνει πίσω του το Πάφος2017 εκτός από μια πόλη η οποία άλλαξε στην κυριολεξία εικόνα; Αφήνει πίσω του και φιλίες! Φιλίες αληθινές που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα από το Πάφος2017!

Η οικογένεια του Οργανισμού εύχεται σε όλους Καλές γιορτές και ότι καλύτερο για την Πάφο και τον κόσμο με τη νέα χρονιά!

.

.

 

.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ