21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Υποχώρησε κύριος δρόμος στην Πάφο

Αντίξοες καιρικές συνθήκες επικρατούν από τις πρωινές ώρες στην Επαρχία Πάφου με θαλασσοταραχή, δυνατούς ανέμους και παρατεταμένη βροχόπτωση .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στην επαρχία Πάφου, στον κύριο δρόμο Γιόλου – Πόλης Χρυσοχούς, παρατηρήθηκε καθίζηση του οδοστρώματος περίπου δέκα μέτρα προς την κατεύθυνση της Πόλης Χρυσοχούς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως αναφέρεται, το σημείο έχει σηματοδοτηθεί κατάλληλα και ενημερώθηκαν σχετικά τα Δημόσια Έργα. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στο μεταξύ ο Δήμος Πάφου με σχετική του ανακοίνωση και με βάση την πρόγνωση του καιρού για σήμερα, καλεί τους καταστηματάρχες και τους άλλους κατόχους υποστατικών στο παραλιακό μέτωπο στην Κάτω Πάφο όπως το συντομότερο δυνατό απομακρύνουν από τα υποστατικά τους και τους δημόσιους χώρους τα κινητά αντικείμενα παντός είδους.

Παράλληλα, ο Δήμος Πάφου, όπως αναφέρει,  έχει θέσει σε επιφυλακή τα συνεργεία του προκειμένου να υπάρξει άμεση επέμβαση
όπου και όταν χρειαστεί, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο  Δήμαρχος Πάφου προσθέτει στην ανακοίνωση του, πως ύστερα από ενημέρωση που έτυχε από τον Διευθυντή του Τμήματος Μετεωρολογίας και τις προειδοποιήσεις που εξέδωσε το Τμήμα για την εμφάνιση ακραίων καιρικών φαινομένων στα δυτικά παράλια της νήσου κατά το 24ωρο, ο καιρός περιλαμβάνει  καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους 7 έως 8 μποφόρ και κυματώδη μέχρι πολύ κυματώδη θάλασσα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ