19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ποιο δρόμοι είναι κλειστοί στην Πάφο λόγω καιρού;

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην επαρχία Πάφου δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστός είναι ο δρόμος στο γεφύρι Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Αμαργέτης – Νατάς.

Στους αυτοκινητοδρόμους Λευκωσίας – Λεμεσού – Πάφου, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο λόγω ελαφριάς βροχόπτωσης που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, το οδόστρωμα είναι βρεγμένο και προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Νωρίτερα το απόγευμα η σφοδρή χαλαζόπτωση αλλά και βαριά χιονόπτωση προκάλεσε προβλήματα σε περιοχές της Πάφου .

Η Αστυνομία μετέφερε με περιπολικά τους οδηγούς και τους επιβάτες πέντε οχημάτων που εγκλωβίστηκαν από την βαριά χιονόπτωση που σημειώθηκε στην περιοχή της κοιλάδας των Κέδρων.

Επίσης οδηγοί που κινούντο στον δρόμο Παναγιάς – Κοιλάδας των Κέδρων ακινητοποίηθηκαν λόγω της χιονόπτωσης. Στην σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία και επιβάτες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην Παναγιά ενώ τα οχήματα παραμένουν στην περιοχή.

Τέλος στον δρόμο δρόμο Πάφου- Πόλης Χρυσοχους , από το Στρουμπι μέχρι την Γιολου γύρω στα 70 οχήματα είχαν ακινητοποιηθεί για μια σχεδόν ώρα στην περιοχή. Χαλαζόπτωση σημειώθηκε και στην περιοχή της Πέγειας αλλά και σε άλλες περιοχές .

Η Αστυνομία καλείς όσους θα διακινηθούν απόψε στο οδικό δίκτυο, να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ