17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό – Ποιες ημέρες;

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 5/11/2018 και την Τρίτη 6/11/2018, μεταξύ των ωρών 09:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης δύο γεφυρών μεταξύ της εξόδου προς Σωτήρα και εξόδου προς Ερήμη του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει για την τροχαία κυκλοφορία η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας σε τμήμα μήκους 1χλμ. περίπου. Η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση που θα τοποθετηθεί.

Επίσης, την περίοδο 12/11/2018 – 16/11/2018, μεταξύ των ωρών 07:30 – 16:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό και την περίοδο 19/11/2018 – 23/11/2018 με κατεύθυνση προς Πάφο, από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η σήραγγα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
(ΚΥΠΕ-ΓΤΠ/ΑΑΡ)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ