21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Κλειστοί παραμένουν δρόμοι–Πως επηρεάζεται η Πάφος;

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Την ίδια στιγμή ΚΛΕΙΣΤΟΙ για όλα τα οχήματα παραμένουν οι δρόμοι:

•Μηλικουρίου – Αγίου Νικολάου
•Γεφύρι μεταξύ των χωριών Κοράκου – Φλάσου
•Γεφύρι παρά το Δημοτικό Σχολείο Περιστερώνας

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί, είναι οι δρόμοι:

•Πεδουλά – Προδρόμου
•Προδρόμου – Τροοδίτισσας

Στην επαρχία Πάφου, κλειστός παραμένει ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, παρά τη Γιόλου, από τη συμβολή του με το δρόμο Στρουμπί – Κάθηκας, μέχρι τη συμβολή με το δρόμο προς Σίμου στην περιοχή της Κουγιούκκας, για εκτέλεση εργασιών κατασκευής παράκαμψης τμήματος του δρόμου παρά την κατολίσθηση. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν για δύο μήνες περίπου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πρόσβαση προς την Πόλη Χρυσοχούς από Πάφο θα γίνεται από το δρόμο Στρουμπί – Κάθηκας – Δρούσεια – Προδρόμι καθώς επίσης και από το δρόμο Πολέμι – ΄Αγιος Δημητριανός – Λάσα – Σίμου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επισημαίνεται επίσης ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ