23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Οδηγοί προσοχή! Οδικά έργα σε πολλές περιοχές της Κύπρου – Διαβάστε σε ποιές…

Σε ανακοίνωση η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί τους οδηγούς για οδικά έργα, τα οποία πιθανόν να επηρεάσουν την ομαλή τροχαία κίνηση.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, στις κυριότερες οδικές αρτηρίες ξεκινά και η σημερινή μέρα. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται να παρουσιαστεί η καθημερινή, πρωινή, αυξημένη τροχαία κίνηση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε ορισμένες περιοχές, λόγω εκτέλεσης εργασιών, πιθανό να επηρεάζεται η ομαλή τροχαία κίνηση.

Στην επαρχία Λεμεσού, συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του “Παράλληλου Δρόμου”, που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Οι εργασίες εκτελούνται στο βόρειο τμήμα του έργου, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός).

Στη Λευκωσία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο τμήμα της λεωφόρου Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αθηνάς, προτρέπονται οι οδηγοί όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση. Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη λεωφόρο Κυρηνείας ή τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.. Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού, με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ. και τέλος οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Στην επαρχία Λάρνακας, μεταξύ των ωρών 08:00 – 12:00, στη λεωφόρο Ανδρέα Στυλιανού στα Λιβάδια, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας από τον Δήμο Λιβαδιών.  Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η λεωφόρος Ανδρέα Στυλιανού (από τη συμβολή της με τον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου Α. Παναγούλη, μέχρι και τη συμβολή της με τον κυκλικό κόμβο του παραλιακού δρόμου Λάρνακας- Δεκέλειας)  θα είναι κλειστή και από τις δύο κατευθύνσεις, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Πηγή: sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ