26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Οδηγοί προσοχή! Και σήμερα φοράμε ακουστικά και ζώνη αλλιώς €85 πρόστιμο

Η ασφάλεια η δική μας αλλά και των γύρω μας στους δρόμους είναι θέματα που δεν τυγχάανουν καμίας διαπραγμάτευσης. Οδηγώντας στους δρόμους της Πάφου ή οπουδήποτε αλλού οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να σεβόμαστε όπως πάντα τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία είναι στους δρόμους όχι για να μας καταγγείλει αλλά για να μας προστατεύσει όμως και εμείς με τη σειρά μας οφείλουμε να κάνουμε τα αυτονόητα, όπως να φοράμε ζώνη ασφαλείας, να μη μιλάμε στο κινητό αν δεν έχουμε ακουστικά και φυσικά να τηρούμε τα σήματα τροχαίας και κυρίως τους φωτεινούς σηματοδότες.

Σήμερα λοιπόν μέσα στα πλαίσια της εκστρατείας της Αστυνομίας για ελέγχο οδήγησης χωρίς ελεύθερα χέρια και παραβίαση φωτεινών σηματοδοτών, άνδρες της Τροχαίας Πάφου σε συνεργασία με άνδρες της Τροχαίας Αρχηγείου θα μοιράζουν λαπόρτα των €85 σε όσους παρανομούν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Είπαμε χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε μέρα. Ας μην ξεχνάμε ότι οι πιο πάνω λόγοι, σύμφωνα με σχετικές έρευνες, είναι βασικότεροι για την πρόκληση θανατηφόρων δυστυχημάτων.

Ας θυμηθούμε ότι στο σπίτι κάποιοι μας περιμένουν να επιστρέψουμε.

Μια κοινωνική προσφορά του PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ