15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Ξυπνήσαμε με βροχές- Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα

Η χαμηλή πίεση, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από το απόγευμα.

Σήμερα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά από νωρίς το απόγευμα θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση του καιρού, με περιόδους αιθρίας αλλά και παροδικής συννεφιάς. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει παροδικά χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ . Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, στα ανατολικά, ταραγμένη και τοπικά μέχρι κυματώδης, στα νότια, ενώ στα δυτικά και βόρεια κυματώδης και παροδικά τοπικά μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αρχικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα υποχωρήσει σταδιακά, για να καταστεί λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, κατά το τριήμερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ