18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Ξυλοδαρμός Δημοτικού Συμβούλου στη Γεροσκήπου

Δημοτικός σύμβουλος Γεροσκήπου κατήγγειλε στην Αστυνομία Πάφου ότι μετά το πέρας συνεδρίας του ΔΣ, όπου συζητήθηκε και αποφασίστηκε η ανάληψη της διαχείρισης δύο χώρων παραλίας από τον ίδιο το Δήμο, δέχτηκε επίθεση έξω από το Δημοτικό Μέγαρο, από πρόσωπα που δραστηριοποιούνταν στην παραλία, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος μετά το επεισόδιο διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο Δημοτικός Σύμβουλος υπέστη διάσειση και αφού υπεβλήθη σε εξετάσεις έγινε εισαγωγή του σε θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης δήλωσε στο PafosPress πως το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου αποφάσισε όπως  δύο από τους πέντε χώρους που ενοικίαζε ο Δήμος Γεροσκήπου σε ιδιώτες στο παρελθόν στην παραλία της Γεροσκήπου,  θα τους λειτουργήσει φέτος ο ίδιος, αφού τοποθετήσει κρεβατάκια και ομπρέλες.

Ο κ. Παυλίδης διευκρίνισε ότι η απόφαση λήφθηκε σε προηγούμενη συνεδρία του ΔΣ, ωστόσο η συνεδρία της ολομέλειας επαναπρογραμματίστηκε για σήμερα, κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να εξεταστεί από πού θα εξασφαλίσει το συγκεκριμένο κονδύλι ο Δήμος.

Επιβεβαίωση του τραυματισμού του Δημοτικού Συμβούλου στο πρόσωπο έκανε η υπεύθυνη του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Πάφου Νεοφύτα Χρυσάνθου.

Το ΔΣ κατά πλειοψηφία αποφάσισε, δήλωσε ο Δήμαρχος, να χρησιμοποιήσει ένα κονδύλι που προοριζόταν για την κατασκευή πεζοδρομίων, για την αγορά κρεβατιών και ομπρελών προκειμένου να διαχειριστεί η τοπική αρχή τους δύο χώρους.

Η απόφαση ωστόσο του ΔΣ φέρεται να προκάλεσε αντιδράσεις επηρεαζόμενων επιχειρηματιών στην παραλία της Γεροσκήπου.

Η Αστυνομία Πάφου ερευνά την υπόθεση της καταγγελθείσας επίθεσης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ