21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Ξεκινάει στην Πάφο το 16ο Cyprus Amateur Men’s Open

Στην Πάφο ξεκινάει σήμερα το 16th Cyprus Amateur Men’s Open, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκόλφ.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το 16th Cyprus Amateur Men’s Open, που φέτος θα διεξαχθεί στο Eléa Estate Golf Club από σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 20 Μαΐου.

Ο συναρπαστικός και αμφίρροπος τα τελευταία χρόνια αγώνας προσελκύει, προστίθεται στην ανακοίνωση,  το ενδιαφέρον δεκάδων Γκόλφερς τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, δείγμα της αναβάθμισης του αθλήματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα τελευταία χρόνια λόγο και της σημαντικής προβολής που γίνεται τόσο από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Γκολφ όσο και από τον ΚΟΤ στον αγώνα λαμβάνουν μέρος εκτός από τους Κύπριους Γκόλφερς και αρκετοί ξένοι που έρχονται στην Κύπρο ειδικά για τον αγώνα ή και κάποιοι που συνδυάζουν τον αγώνα με μερικές μέρες χαλάρωσης στο νησί.

Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος, όπως αναφέρεται,  διεθνείς παίκτες του γκολφ εκτός από τους καλύτερους ερασιτέχνες παίκτες με έδρα την Κύπρο.

Ο πρωταθλητής JJ Micallef από τη Μάλτα επιστρέφει φέτος για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Νίκος Ρωσσίδης δήλωσε ότι όλα είναι έτοιμα για την διοργάνωση ευχαριστώντας τόσο τους χορηγούς του τουρνουά όσο και τους δεκάδες εθελοντές που εργάζονται για την επιτυχία του.

Σημειώνεται ότι και φέτος η ομοσπονδία αθλοθετεί το hole in one. Αν δηλαδή κάποιος αθλητής  καταφέρει  με μια μόνη βολή η μπάλα να πάει στην τρύπα, θα εξασφαλίσει βραβείο αξίας 10 χιλιάδων ευρώ από την Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ.

Κατά την τελευταία μέρα της διοργάνωσης θα γίνουν οι απονομές και το καθιερωμένο γεύμα.  Κύριος χορηγός του τουρνουά είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ