22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ξεκίνησε ο Senior Open Golf Championships

Άρχισε σήμερα το πρωί ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους αγώνες γκολφ που διοργανώνει η Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ, το Senior Open Golf Championships. Ο αγώνας διεξάγεται στην Τσαδα στο γήπεδο Minthis Hills .

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ ο αγώνας Senior Open Golf Championships για άνδρες και γυναίκες διεξάγεται για 11η συνεχή χρονιά. Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ κ.Νικο Ρωσσιδη στον φετινό αγώνα συμμετέχουν 100 σχεδόν αθλητές, από 21 διαφορετικές χώρες, 25 γυναίκες και 71 άνδρες.

Ο κ.Ρωσσιδης επεσήμανε ότι πολλοί απότους αθλητές που έχουν φτάσει στην Κύπρο ειδικά για τον αγώνα συνδυάζουν το διήμερο με ολιγοήμερη ξεκούραση και φυσικά μερικά παιχνίδια Γκολφ σε όλα τα γήπεδα της Πάφου. Σε αυτούς, σύμφωνα με τον Νίκο Ρωσσιδη περιλαμβάνονται οι δυο νικητές του προηγούμενου έτους Rachid Akl από τον Λίβανο και Robin Carson από το Ηνωμένο Βασίλειο που επέστρεψαν για να υπερασπιστούν τους τίτλους τους, όπως και η περσινή νικητήρια του πρωταθλήματος γυναικών Marilei Baxter.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι περσινοί πρωταθλητές θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους αφού ο συναγωνισμός είναι έντονος όπως καταγράφεται ήδη από την πρώτη μέρα του αγώνα.Τον αγώνα οργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ (CGF), έχοντας ως κύριο χορηγό τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ).

Σημειώνεται ότι στα πλαίσια του αγώνα διεξάγεται ένας παράλληλος διαγωνισμός για τον καλύτερο Super Senior Man και Lady (άνω των 65 ετών). Ένας παίκτης θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει επίσης ένα ταξιδιωτικό κουπόνι αξίας € 10.000 , προσφορά της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ, αν κατά την τελευταία μέρα του αγώνα καταφέρει με ένα μόνο κτύπημα να στείλει την μπάλα στην τρύπα.

Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και οι απονομές στους νικητές αναμένεται να πραγματοποιηθούν νωρίς το απόγευμα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ