18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Ξέρετε πως στην Πάφο υπάρχει αυτός ο εντυπωσιακός πράσινος τοίχος; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνεχίζει καθημερινά να αλλάζει και να ομορφαίνει.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Πάφο και ένας απο τους πολλούς λόγους που μπορεί κάποιος να εξεγάγει με ασφάλεια το συγκεκριμένο συμπέρασμα είναι και ο υπο διαμόρφωση νέος τοίχος στην καρδιά του Παζαριού της πόλης.

Ο πράσινος τοίχος για να ακριβολογούμε που ετοιμάζει η εταιρεία EvriPlant του γεωπόνου Θανάση Ευριπίδου, στο τέρμα της Μακαρίου ο οποίος άνετα θα αποτελέσει άλλο ένα νέο σημείο αναφοράς και θα δει μπροστά του πολλά κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές να “αστράφτουν” είτε αποθανατίζοντας την ομορφιά του είτε κλείνοντας σε ένα καρέ μια selfie ή μερικά δευτερόλεπτα ενός βίντεο που θα κάνει δικαίως τον γύρο του διαδικτύου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για την κατασκευή του συγκεκριμένου πράσινου τοίχου χρειάστηκε η δημιουργία ειδικού σιδερένιου πλαισίου στο οποίο τοποθετούνται τα γλαστράκια. Συνολικά θα χρειαστεί για την ολοκλήρωσή του 2300 λουλούδια απο 7 διαφορετικά είδη που θα δόσουν και το προσδοκούμενο διαφορετικό χρώμα που ο αρχιτέκτονας σχεδίασε. Αρχιτέκτονας του έργου είναι ο γνωστός συμπολίτης μας Ανδρέας Βάρδας του Vardastudio.

Το αποτέλεσμα απο μια πρώτη ματιά εντυπωσιακό και αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές και του έργου και της επινόησης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ