29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ν. ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ: “Στο Κύπελλο ο Ευαγόρας θα μετρήσει δυνάμεις για το Πρωτάθλημα Β κατηγορίας”

Το πρώτο επίσημο παιγνίδι της νέας χρονιάς θα δώσει ο Ευαγόρας Πάφου το Σάββατο. Θα υποδεχθεί για την Α’ φάση του κυπέλλου την St. Georges F.C.

Για τον αγώνα αλλά και τους στόχους της ιστορικής ομάδας στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας που ξεκινά σε δυο εβδομάδες το Pafospress μίλησε με τον Πρόεδρο και ποδοσφαιριστή του σωματείου Νεόφυτο Δημοσθένους.

Είναι έτοιμη η ομάδα για το παιγνίδι;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το κύπελλο για εμάς είναι μια καλή ευκαιρία για να δούμε σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα μετά την προετοιμασία και τα φιλικά.

Για την επιλογή του νέου προπονητή;

Ο Στέλιος είναι προσωπική μου επιλογή. Είμαι θαυμαστής του. Του αρέσει η πειθαρχία και η σκληρή δουλειά. Όπου έχει εργαστεί άφησε το στίγμα του. Το ίδιο πιστεύω θα γίνει και στον Ευαγόρα.

Η ομάδα θα είναι δυνατή τη νέα χρόνια;

Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ με 18 ποδοσφαιριστές. Είναι ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών. Ο προπονητής μας έθεσε ψηλά τον πήχη. Έχουμε ενισχύσει την ομάδα με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν πολύ την ομάδα.

Ο μοναδικός στόχος είναι η άνοδος;

Είμαστε το φαβορί για την άνοδο. Πιστεύουμε ότι έχουμε ομάδα με μεγάλες δυνατότητες . Ο πήχης είναι ψηλά. Αυτό μας γεμίζει με ευθύνες. Θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Πως περιμένετε το νέο πρωτάθλημα; Ποιες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο;

Το επίπεδο θα είναι πολύ βελτιωμένο. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Μεγαλύτερος αντίπαλος θα είναι ο Κισσός.

Αν είστε ευχαριστημένοι από τη βοήθεια του κόσμου;

Ότι έχουμε ζητήσει μέχρι τώρα μας το έχουν δώσει. Έχουμε μεγάλη βοήθεια από τους φίλους, παλαιούς παράγοντες και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του σωματείου που βρίσκονται στο πλευρό μας.

Είσαστε ένας ιστορικός σύλλογος. Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σας η σκέψη για επιστροφή στις κατηγορίες τις ΚΟΠ;

Ο μακροχρόνιος στόχος είναι αυτός. Κάποια στιγμή όταν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν θα επαναφέρουμε τον Ευαγόρα εκεί που είναι η θέση του. Είμαστε ρεαλιστές. Αυτή την στιγμή είναι δύσκολο. Με οργάνωση, σκληρή δουλεία και σωστό σχεδιασμό μπορούμε να το καταφερουμε.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ