15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ: Η εντυπωσιακή εκδρομή της La Bodega στα ελληνικά κρασοχώρια (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Το έχουμε ξανά πει και το έχουμε ξανά γράψει πολλάκις.

Η La Bodega Premioum Cava στην Πάφο δεν είναι μια απλή κάβα αλλά τείνει με την πάροδο των χρόνων και βαδίζοντας πλέον στην πρώτη της δεκαετία ζωής να μετεξελιχθεί σε τρόπο ζωής και κουλτούρα.

Πέραν λοιπόν από το καλό κρασί, πέραν από τις βραδιές οίνου, τις διαλέξεις και τη γευσιγνωσία που κάποιος μπορεί να βιώσει στην καλύτερη κάβα της Πάφου και μια από τις καλύτερες σε όλη την Κύπρο είναι και οι εμπειρίες ζωής τις οποίες οι συντελεστές της δημιουργούν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μια τέτοια εμπειρία βίωσαν οι φίλοι της La Bodega Premioum Cava που ακολούθησαν πρόσφατα το ταξίδι στα ελληνικά κρασοχώρια.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε συνάντηση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Ακολούθως οι επισκέπτες πήγαν στο Κτήμα Βιβλία Χώρα όπου ξεναγήθηκαν έκαναν γευσιγνωσία και είχαν γεύμα στο Κτήμα. Ακολούθως αναχώρησαν για την Νάουσα όπου επισκέφθηκαν το φημισμένο Κτήμα Κυρ Γιάννη στο Γιαννακοχώρι.

Η γευσιγνωσία σε τέτοια οινοποιεία και με τέτοιες παρέες δεν είναι μια απλή διαδρομή αλλά εμπειρία ζωής. Επόμενος σταθμός το Μέτσοβο και επίσκεψη στο επίσης φημισμένο Κατώγι Αβέρωφ. 

Στην πλούσια διαδρομή της εκδρομής της La Bodega Premioum Cava το Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή όπου οι λάτρεις του κρασιού εκτός από τις μοναδικές γεύσεις που δίνουν τη δυνατότητα στον ουρανίσκο τους να απολαύσει ξεναγήθηκαν στο ιστορικό Κτήμα, επισκέφθηκαν το εντυπωσιακό στο Μουσείο Οίνου και απόλαυσαν το πλούσιο γεύμα τους στο φυσικό περιβάλλον του κτήματος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πιο κάτω:

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ