18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: “Η κοροϊδία πρέπει επιτέλους να σταματήσει” διαμήνυσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ Άδωνης Ελευθερίου

“Η κοροϊδία πρέπει επιτέλους να σταματήσει” διαμήνυσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ Άδωνης Ελευθερίου στο πλαίσιο της τρίωρης στάσης εργασίας που κατήλθαν σήμερα και στο ΓΝ Πάφου οι κυβερνητικοί ιατροί.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Άδωνης Ελευθερίου αντιπρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ στο πλαίσιο της τρίωρης στάσης εργασίας από τις 08:00 μέχρι τις 11:00, ανέφερε πως η ΠΑΣΥΚΙ έχει εξαγγείλει τρίωρη στάση εργασίας σαν πρώτο μέτρο αντίδρασης στα προτεινόμενα από τον Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) λεγόμενα κίνητρα τα οποία, όπως είπε, αυτοί τα χαρακτηρίζουν ότι στην ουσία είναι αντικίνητρα.

Όπως εκτίμησε ο κ. Ελευθερίου, ” το περιεχόμενο και το πνεύμα των προτάσεων απλά αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν αντίληψη για τα τεκταινόμενα στα δημόσια νοσηλευτήρια όπως επίσης χαρακτηρίζεται σαν μια πρόταση η οποία δεν σέβεται τους ιατρούς του δημοσίου “.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σαν πρώτη αντίδραση συνέχισε, “έχουμε εξαγγείλει αυτή την τρίωρη στάση εργασίας η οποία αποτελεί το πρώτο μέρος μιας κλιμακούμενης απεργιακής κινητοποίησης διότι η κοροϊδία πρέπει επιτέλους να σταματήσει”, κατέληξε .

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ