19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Νικ Βαγγέλης: Αφήνουμε πίσω την ήττα και πάμε στη Λεμεσό για τη νίκη

Παρελθόν αποτελεί για τον ΑΠΟΠ ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ. Όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό όπου στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.
Στην αναμέτρηση με τους γαλάζιους υπολογίζεται να επιστρέψει και ο Τζούνιορ Λομόμπα.
Για την προετοιμασία του ΑΠΟΠ για την αναμέτρηση του Σαββάτου μίλησε στο PafosPress ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Νικ Βαγγέλης ο οποίος μετά απο ένα σημαντικό πέρασμα απο  το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και επικοινωνίας της ΚΑΕ Κόροιβος στην Ελλάδα αλλά και με αρκετή δημοσιογραφική εμπειρία σε σχέση με το μπάσκετ μπορεί να αξιολογήσει τα δεδομένα στο κυπριακό πρωτάθλημα με άλλο φακό. 
Ξέραμε πως το παιγνίδι θα ήταν δύσκολο. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα διεκδικήσει τον τίτλο έγινε μια μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα στο ξεκίνημα του ματς στη συνεχεία όμως είχαμε μια καλή παρουσία. Ήταν σημαντική απώλεια για εμάς η απουσία του Τζούνιορ Λομομπα λόγω τραυματισμού .
Έχετε μπροστά σας το παιγνίδι με τον Απόλλωνα. Ποιος είναι ο στόχος;
Είναι ένα διαφορετικός αγώνας σε σχέση με αυτούς που είχαμε δώσει με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Είναι ένας αντίπαλος που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πάμε στη Λεμεσό με μόνο στόχο την νίκη. 
Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος 
 
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ