29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Νεότερη ενημέρωση για τον τραυματισμό του γεωργού

Σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου γεωργός ηλικίας 68 χρόνων ο οποίος κτύπησε στα πόδια στην προσπάθειά του να καλλιεργήσει το χωράφι του με γεωργικό τρακτέρ.


Ο γεωργός ο οποίος κατάγεται απο κοινότητα της Πάφου αλλά διαμένει στη Λευκωσία μετέβη νωρίς το πρωί στο χωριό καταγωγής του την Νατά για να καλλιεργήσει το αμπέλι του και κάτω απο άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες φαίνεται να ανατράπηκε το χειροκίνητο γεωργικό τρακτέρ με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com ο 68χρονος γεωργός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου με ανοικτά αμφοτερόπλευρα κατάγματα, και στα δύο πόδια και με σοβαρό αγγειακό πρόβλημα. 

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του 68χρονου οι θεράποντες ιατροί των Πρώτων Βοηθειών και οι Ορθοπεδικοί αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξετάστηκε απο αγγειοχειρουργούς για ιατρική εκτίμηση και περαιτέρω αντιμετώπιση των τραυμάτων του.
Η κατάσταση της υγείας του 68χρονο κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ