21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΝΕΟΤΕΡΑ: Στην ακυβέρνητη βάρκα πέρασαν χθες το βράδυ τους οι δυο Ρουμάνοι

Συναγερμός, σήμανε αργά το απόγευμα στην Πάφο όταν λήφθηκε πληροφορία ότι χάθηκαν τα ίχνη δυο νεαρών ατόμων στην θαλάσσια περιοχής της Πέγειας.


Γύρω στις 8:30, οι έρευνες απέδωσαν καρπούς για το ένα πρόσωπο. Πρόκειται για νεαρή κοπέλα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του 37χρονου συμβίου της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PafosPress.com οι δυο Ρουμάνοι πήγαν χθες για ψάρεμα με τη βάρκα στη θαλάσσια περιοχή του Coral Bay και κάποια στιγμή αυτή παρουσίασε μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να πλέει ακυβέρνητη.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το ζευγάρι έμεινε στη βάρκα κατά τη διάρκεια της νύκτας και σήμερα το πρωί ο 37χρονος αφού φόρεσε πέδιλα και σωσίβιο βούτηξε για να βγει στη στεριά και να καλέσει βοήθεια.
Έκτοτε αγνοείται ενώ το πρωί σήμερα, ο εργοδότης του 38χρονου Ρουμάνου ενημέρωσε την αστυνομία, ότι ο 37χρονος απουσιάζει από την εργασία του. Άμεσα, κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες, με τις έρευνες να διεξάγονται τόσο από αέρος όσο και από ξηράς.
Αργά το βράδυ απόψε, το ελικόπτερο εντόπισε την βάρκα των δυο νεαρών. Στη βάρκα εντοπίστηκε και η νεαρή κοπέλα, η οποία έδωσε και πληροφορίες για την στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του φίλου της.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν όλο το βράδυ της Δευτέρας, μόνο από την ξηρά.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ