27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Πήγε για περπάτημα και ξεψύχησε- Έτρεχαν να προλάβουν οι διασώστες αλλά μάταια

Ακόμη μια τραγωδία γράφτηκε σήμερα το πρωί στην Πάφο όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συμπολίτης μας άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά που πήγε για περπάτημα στον πεζόδρομο από το Μεσαιωνικό Κάστρο μέχρι τον Φάρο.

Όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει την ώρα που έφτασαν στο σημείο οι διασώστες του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών και Επειγόντων Περιστατικών ο άτυχος συμπολίτης μας ήδη βρισκόταν σε κατάσταση ανακοπής με περαστικούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν προσφέροντας του τις Πρώτες Βοήθειες και κάνοντας του μαλάξεις όμως μάταια.

Το σημείο στο οποίο ο άτυχος συμπολίτης μας ηλικίας περίπου 50 χρόνων, ξεψύχησε, δεν έχει πρόσβαση ασθενοφόρο κάτι για το οποίο έχουν γίνει αρκετές φορές διαβήματα τόσο προς τον Δήμο Πάφου όσο και προς το Τμήμα Αρχαιοτήτων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας λόγω της απίστευτης αυτής αναλγησίας “Κινδυνεύουν ζωές λόγω αδυναμίας να πλησιάσει ασθενοφόρο- Έτρεχαν να προλάβουν οι διασώστες” πρόβλημα που αν δεν υπήρχε, ενδεχομένως, τώρα να μην μιλούσαμε για ένα ακόμη θάνατο.

Κρίμα, τι να πει κανείς;

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ