21.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: “Έφυγε” νωρίς και η Άννα- Πένθος στην Κάτω Πάφο και τον Συνεργατισμό

Τελειωμό δεν έχουν οι δυσάρεστες ειδήσεις στην Πάφο τις τελευταίες ημέρες. Μετά τα τραγικά μαντάτα με τον θάνατο του 15χρονου Κωνσταντίνου Αναστάση ο οποίος έφυγε δίνοντας τη μάχη με τη λευχαιμία στη Γερμανία, το θάνατο του τρίμηνου βρέφους το οποίο κατέληξε στο Μακάριο Νοσοκομείο, το εργατικό ατύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 39χρονος Γεωργιανός Ουμπριμίρ Ποπόφ πατέρας τριών παιδιών, το φρικτό θάνατο της 46χρονης Petrana Michailova Milkova  απο τη Βουλγαρία και τον σημερινό αιφνίδιο θάνατο του 57χρονου ψαρά, Αιμίλιου Χατζηαλεξάνδρου απο την Κάτω Πάφο άλλος ένας θάνατος έρχεται να συγκλονίσει την Πάφο.

Πρόκειται για το θάνατο της Άννας Ιωάννου απο την Κάτω Πάφου κόρη του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού συμπολίτη μας Ευθύβουλου Φονιά.

Η Άννα, άνθρωπος χαμηλών τόνων, ήσυχη χωρίς να έχει ενοχλήσει ποτέ κανένα, πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή “έφυγε” χθες στα 51 της χρόνια (γεννηθείσα το Σεπτέμβριο του 1966) της για το μεγάλο ταξίδι προς την γειτονιά των Αγγέλων, πρόωρα, άδικα και εντελώς απρόσμενα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Άννα η οποία εργάστηκε για σειρά ετών στην ΣΠΕ Κάτω Πάφου, αφυπηρετώντας πριν ένα περίπου χρόνο απο τη θέση του Γραμματέα της ΣΠΕ, αξιοποιώντας το σχέδιο πρόωρης αφυπηρέτησης του Συνεργατισμού, μέσα απο τη δουλειά και τη δράση της βοήθησε πάρα πολλούς συμπολίτες μας κυρίως στην περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Το άκουσμα του θανάτου της βύθισε στο πένθος, πέραν της οικογένειάς της, την Κάτω Πάφο, τον Συνεργατισμό και ολόκληρη την Πάφο.

Η εκλειπούσα καταλείπει σύζυγο και δυο θυγατέρες.

Καλό ταξίδι Άννα, αιωνία σου η μνήμη. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ