23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Ένα νέο Γυμναστήριο και Κέντρο Ευεξίας μας περιμένει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένας μοντέρνος, σύγχρονος και άνετος χώρος είναι ότι επιθυμεί ο καθένας για τις προσωπικές του στιγμές. Όταν αυτές οι στιγμές μάλιστα αφορούν την γυμναστική και την ευεξία τίποτα λιγότερο από την άνεση και το περιβάλλον δεν μπορεί να καθορίσει τις επιλογές μας.

Στο νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο και χώρο ευεξίας, Ocyan Spa & Fitness υπό την υψηλή επίβλεψη του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού ο καθένας μας μπορεί πλέον να καλύψει τις ανάγκες του επιλέγοντας ένα μοναδικό συνδυασμό προγραμμάτων εκγύμνασης και θεραπειών ευεξίας.

Οι μοντέρνοι χώροι, με ένα πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο Γυμναστήριο, τα 8 δωμάτια θεραπειών ευεξίας, ο μοναδικός χώρος με τις σάουνες αντρών – γυναικών, το ατμόλουτρο και το τζακούζι, οι χώροι αποδυτηρίων, χαλάρωσης και ξεκούρασης, εγγυούνται ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που ο καθένας μας επιθυμεί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Ocyan Spa & Fitness λειτουργεί στο πλήρως και πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Leonardo Laura Beach & Splash Resort και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο 26 939933 (απευθείας γραμμή) ή μέσω του τηλεφώνου του ξενοδοχείου στο τηλέφωνο 26 944900 (Ext. 7817).

Για επικοινωνία μέσω e-mail  στο [email protected]

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ