23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Νεάπολις: Το Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο Workshop in Architecture and Urban Design  OPEN CITY International Summer School: New Next Nature Scenario for Piacenza 2040,  στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου

Το Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Τοπίου συμμετείχε στο Workshop in Architecture and Urban Design  OPEN CITY International Summer School:  New Next Nature Scenario for Piacenza 2040, που πραγματοποιήθηκε από το Πολυτεχνείο του Μιλάνου στην Πανεπιστημιούπολη της Piacenza, από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου του 2016, όπου συμμετείχαν 100 φοιτητές από 20 διαφορετικές χώρες όχι μόνον από Ευρώπη αλλά και από χώρες όπως Κίνα, Ιαπωνία, Αίγυπτο, Βραζιλία κ.α. Οι διοργανωτές ήταν οι: Prof. Guya Bertelli, Prof. Victor Ténez Ybern , Prof. Sara Protasoni , Prof. Carlos Garcia Vázquez.

Η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. καθηγήτρια, Πρόεδρος Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του workshop.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, σε πανηγυρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη της  Piacenza του Πολυτεχνείου του Μιλάνου, στην παρουσία του  Αντιπρύτανη του Πολυτεχνείου του Μιλάνου, Prof Giovanni Azzone, της Κοσμήτορος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου του Μιλάνου,  Prof. Ilaria Valente.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ