19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Ναυαγοσώστη “Άγιο” είχε 11χρονη στην Πάφο- Την έσωσε απο βέβαιο πνιγμό

Ακόμη μια επιτυχή διάσωση με αποτέλεσμα να αποτραπεί σχεδόν βέβαιος πνιγμός ανήλικης κατέγραψαν το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε οι ναυαγοσώστες του ναυαγοσωστικού ομίλου Πάφου Κινύρας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν το περασμένο Σάββατο γύρω στις τέσσερις νωρις το απόγευμα όταν ανήλικο κοριτσάκι απο την Πάφο χρειάστηκε βοήθεια ενώ κολυμπούσε στην παραλία Πότιμα στην Κισσόνεργα.

Ο ναυαγοσώστης της περιοχής αφού αντιλήφθηκε το περιστατικό μπήκε στη θάλασσα και έβγαλε έξω 11χρονη η οποία λόγω των κυμμάτων έχασε τον έλεγχο και κινδύνεψε να πνιγεί με αποτέλεσμα να την κυριεύσει ο πανικός και να αρχίσει να φωνάζει βοήθεια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στην παραλία το κοριτσάκι αντιμετώπισε δυσκολία να βγει έξω αφού προηγουμένως κτύπησε στο πόδι απο πέτρα στο βυθό λόγω και των κυμμάτων που υπήρχαν την ημέρα εκείνη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δυσχέραινε την προσπάθειά της και το γεγονός ότι κολυμπούσε φορώντας φανέλα.

Ο ναυαγοσώστης Σάββας Παπασάββας ο οποίος έσωσε την 11χρονη απο σχεδόν βέβαιο πνιγμό παρείχε στην ανήλικη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ εκτός απο την ίδια η οποία πανικοβλήθηκε, σοκ υπέστησαν και οι γονείς της που ένιωσαν ότι χωρίς την παρουσία του ναυαγοσώστη δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα για το παιδί τους.

Τέλος καλό, όλα καλά!!!

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ