20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Νίκος Τσιαπαλής: “Δικαιολογείται απόλυτα η αναζήτηση πιθανής ιατρικής αμέλειας”

Απόλυτα δικαιολογημένη είναι πλέον η αναζήτηση πιθανής ιατρικής αμέλειας που να συνέβαλε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο να χάσει τη ζωή της η Αλίνα Λοϊζου, ηλικίας 48 ετών, ανέφερε μιλώντας στο PafosPress.com ο δικηγόρος της οικογένειας της θανούσας, Νίκος Τσιαπαλής.

Ο κ. Τσιαπαλής κληθείς να σχολιάσει το πόρισμα των ιατροδικαστών και τα αίτια θανάτου της άτυχης Αλίνας, αρκέστηκε να πει ότι “τώρα το θέμα περνάει στα χέρια του θανατικού ανακριτή”.

Η οικογένεια θα προχωρήσει τώρα σε καταγγελία στην Αστυνομία είπε ο κ. Τσιαπαλής, μπορεί και εντός της ημέρας, για να ξεκινήσει η διαδικασία διερεύνησης πιθανών ευθυνών ιατρικής αμέλειας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος ιατροδικαστής, Πανίκος Σταυριανός, ο οποίος παρέστει στην νενομισμένη νεκροψία επί της σορού της άτυχης μητέρας των δυο ανήλικων παιδιών αρκέστηκε να αναφέρει στο PafosPress.com ότι περιστατικά και θανάτοι όπως της άτυχης Λοϊζου πρέπει επιτέλους προβληματίσουν τους αρμόδιους και κυρίως το Υπουργείο.

Δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι δικαιολογία για κάποιους στη Δημόσια Υγεία είπε, ο κ. Σταυριανός, ο φόρτος εργασίας ή η υποστελέχωση των Νοσηλευτηρίων σημειώνοντας πως “χάνονται ζωές και πρέπει κάπου να μπει ένα τέλος”.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ