21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Νέο τροχαίο στην Πάφο: Τραυματίστηκε 23χρονος από τη Γεροσκήπου

Ενας 23χρονος από τη Γεροσκήπου τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε χθες στην Επαρχία Πάφου με αποτέλεσμα  να μεταφερθεί στο ΓΝ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται 38χρονος από την Επισκοπή, που οδηγούσε το όχημα του, όπως διαφάνηκε, υπό την επήρεια αλκοόλης, σε κάποια στιγμή, στο οδικό δίκτυο της Άρμου – Επισκοπής εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από τον 23χρονο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 23χρονος, ο οποίος αρχικά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός έκρινε αναγκαία τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο 23χρονος σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς παρουσίασε πρόβλημα κινητικότητας στα πόδια και ως εκ τούτου μεταφέρθηκε στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του ΓΝ Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ