17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Νέο κύμα χιονιά απ’ την Πέμπτη – Δείτε αναλυτικά μέχρι το Σάββατο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει προσωρινά την περιοχή καθώς από την Πέμπτη χαμηλή πίεση θα επηρεάσει την περιοχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση την Πέμπτη και την Παρασκευή για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Για το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κυρίως το απόγευμα πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και το απόγευμα μέτριοι και στα προσήνεμα ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα καταστεί ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη. Σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους κατά διαστήματα θα χιονίζει.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν σε κάποιες περιοχές μεμονωμένες βροχές ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι. Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 79 εκατοστά.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ