21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Νέος φόνος συγκλονίζει την Κύπρο- Έσφαξαν 22χρονο

Yπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα σήμερα στην Αγία Νάπα με θύμα 22χρονο από τη Μεγάλη Βρετανία, διερευνά η Αστυνομία.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ δύο 22χρονοι περπατούσαν στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου κοντά στην πλατεία της Αγίας Νάπας, δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια από δύο άγνωστους τους άντρες, οι οποίοι τραυμάτισαν τον ένα στην περιοχή του λαιμού και τον δεύτερο στην πλάτη και απομακρύνθηκαν τρέχοντας.

Οι δύο 22χρονοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι, όπου διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος 22χρονος υπέστη τραύμα στην καρωτίδα και υπέκυψε, ενώ ο δεύτερος υπέστη τέσσερα τραύματα στην πλάτη και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εκτός κινδύνου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, οι ύποπτοι είναι νεαρής ηλικίας και ο πρώτος περιγράφεται ως κοντός, παχουλός και ψιλοκουρεμενος και φορούσε τζιν παντελόνι και άσπρο πουκάμισο, ενώ ο δεύτερος ως κοντός, με κοντά μαύρα μαλλιά και ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ