17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Νέος Αέρας στην Πάφο! Ο “Κώδικας Επιτυχίας” ήρθε για να σου φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

Nέος Αέρας στην Πάφο: Ο “Κώδικας Επιτυχίας” ήρθε για να σου φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς


s1Nέος Αέρας πνέει στην Πάφο τις τελευταίες ημέρες αφού το νέο ιδιωτικό φροντιστήριο Αγγλικών SUCCESS CODE με ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις και ένα ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αλλά και με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές άνοιξε τις πύλες του και μας περιμένει.

Θα εντυπωσιαστείτε!!!

14037603_10210675715514844_1384223681_o

Προγράμματα για παιδιά από 4 ετών!!

Cambridge Εξετάσεις!

Η ταχύτητα σκοτώνει

s2Η φιλοσοφία του νέου Φροντιστηρίου Αγγλικών SUCCESS CODE στηρίζεται στο ότι κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και έχει το δικό του κώδικα επιτυχίας. Στόχος στο Φροντιστήριο είναι να κατευθυνθούν τα παιδιά στο να ξεκλειδώσουν το δικό τους κώδικα, προσαρμόζοντας την παρεχόμενη  διδασκαλία στο μαθησιακό στυλ του κάθε παιδιού.

s5
Πιστεύουμε, μας ανέφερε η Διευθύντρια Σπουδών του SUCCESS CODE, Ραφαέλα Κόκκινου, πως το μυστικό στην εκπαίδευση είναι η θετική στάση απέναντι σε αυτό που διδασκόμαστε. Γι αυτό το λόγο μέλημα μας είναι η καλλιέργεια θετικής στάσης  απέναντι στη ξένη γλώσσα τόσο για μικρά παιδιά όσο και για τους εφήβους μας που διανύουν μια δύσκολη ηλικιακά περίοδο!

Οι μαθητές στο SUCCESS CODE προετοιμάζονται για τις επικοινωνιακού τύπου εξετάσεις Cambridge με επίκεντρο την άνετη επικοινωνία στην ξένη γλώσσα!

Πότε αρχίζουν τα προγράμματα για τα παιδιά;

s3Αρχίζουν με εξειδικευμένα προγράμματα για παιδιά με πολύ μικρές ηλικίες όπως προαναγγέλει και η Συνθήκη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της Βαρκελώνης (Μάρτιος 2002).  Στα πλαίσια ενημέρωσης για τα οφέλη της πρώιμης έκθεσης των παιδιών στην ξένη γλώσσα, προσφέρουμε το πρόγραμμα preschoolers  (για παιδιά 4-5) στα 50 ευρώ το χρόνο!

Όλες οι πρακτικές του φροντιστηρίου Αγγλικών SUCCESS CODE είναι βασισμένες σε επιστημονικές έρευνες γλωσσολογικού χαρακτήρα αλλά και εκπαιδευτικής ψυχολογίας.

Μετά από ακαδημαϊκές βραβεύσεις, το Φροντιστήριο ειδικεύεται στη μέθοδο phonics με την οποία προλαμβάνουμε πιθανές μαθησιακές δυσκολίες σε θέματα γραφής και ανάγνωσης από την ηλικία των τεσσάρων!


Μοναδικό Περιβάλλον

s6Η εσωτερική διαμόρφωση των χώρων αλλά και οι ήπιοι χρωματισμοί παραπέμπουν σε ένα ζεστό περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές νιώθουν άνετα χωρίς έντονα χρώματα που κουράζουν.

Το φροντιστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανισμούς τελευταίας τεχνολογίας που ενισχύουν τη βιωματική μάθηση και τη θετική ψυχολογία. Οι διαδραστικοί πίνακες δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές να κινηθούν μέσα στη τάξη κινητοποιώντας όλα τα μαθησιακά στυλ. Η χρήση των tablets δίνει πρόσβαση σε ηλεκτρονικά βιβλία και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Η αξιολόγηση της στιγμής μέσω των tablets κρατάει τους μαθητές σε εγρήγορση ενώ δίνει και μια διασκεδαστική νότα στη διαδικασία της αξιολόγησης καταργώντας αρνητικά στερεότυπα.

s4Η σχέση γονέα – καθηγητή για το φροντιστήριο Αγγλικών SUCCESS CODE έχει τεράστια σημασία και γι αυτό το λόγο οι γονείς μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν λεπτομερή ενημέρωση για την απόδοση του μαθητή σε κάθε μάθημα.

Οι υπεύθυνοι του SUCCESS CODE απευθύνουν δημόσια πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους (Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26223000 και 99105410)  για μια μοναδική ξενάγηση στους χώρους του φροντιστηρίου το οποίο βρίσκεται:

 

 Καρδίτσας 11, έναντι Θ’Δημοτικού, πλησίον Τεχνικής Σχολής.

 Πληροφορίες: 26223000 ή 99105410

s10 s9 s8 s7

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ