22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Νέες βόμβες Φαίδωνος: Γραβατωμένοι στην 1η γραμμή στο κύκλωμα [δηλώσεις]

Σε νέες αποκαλύψεις προέβη σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά από συνάντηση που είχε η Ένωση Δήμων με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.


«Γραβατωμένοι στην πρώτη γραμμή των κομμάτων εμπλέκονται στο καλοστημένο κύκλωμα με φόντο τις τ/κ περιουσίες», τόνισε  μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πάφου στις σημερινές του δηλώσεις.

Στόχος αυτών των προσώπων είναι να προστατεύουν τα συμφέροντα τους, είπε ο κ. Φαίδωνος, και όχι να προσφέρουν στα κοινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Έκανε λόγο και πάλι για ένα καλοστημένο κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα καθώς και δημόσιοι υπάλληλοι. «Υπάρχει διαπλοκή μεταξύ πολιτικών και κρατικών υπαλλήλων», υπογράμμισε ο κ. Φαίδωνος.

Όπως δήλωσε ο κ. Φαίδωνος δέχεται αρκετά συχνά παρεμβάσεις δια τηλεφώνου, από πρόσωπα τα οποία του ζητούν να «χαμηλώσει τους τόνους» και να προστατέψει τους «φίλους».

Τέλος, ο κ. Φαίδωνος επιτέθηκε ακόμα μία φορά κατά του Ομίλου Σιακόλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Από εκεί που το κράτος μπάχαλο εξυπηρέτησε τον κ. Σιακόλα, τώρα θα βρεθεί και κατηγορούμενο από τον κ. Σιακόλα».

Πηγή: sigmalive

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ