23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Νέα τραγωδία στην Πάφο- “Έφυγε” η 48χρονη Αλίνα- Καταγγελία για ιατρική αμέλεια

Στα μαύρα ντύθηκε ξανά η Πάφος από τον αδόκητο θάνατο της Alinas Λοϊζου ηλικίας 48 ετών από την Έμπα η οποία χθες βράδυ έχασε εντελώς απρόσμενα τη ζωή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη Λοϊζου λίγες ώρες νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου λόγω αδιαθεσίας που ένιωθε ωστόσο έλαβε εξιτήριο επιστρέφοντας στην οικία της.
Γύρω στις πέντε το απόγευμα η άτυχη Αλίνα εντοπίστηκε από την κόρη της αναίσθητη στο κρεβάτι της και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο Πάφου.
Παρά τις προσπάθειες των ιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η άτυχη Λοϊζου απεβίωσε λίγο αργότερα.  Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η 48χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Τσαπαλής, μιλώντας στο PafosPress.com επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια προτίθεται να καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία για να ξεκινήξσει η διερεύνηση του ενδεχομένου να υπάρχει ιατρική αμέλεια από την οποία προέκυψε το μοιραίο.
Η οικογένεια της 48χρονης αναμένει την νεκροτομή ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο προκύπτει κάτι τέτοιο ενώ όπως μας επιβεβαίωσε ο κ. Τσαπαλής στην νενομισμένη νεκροψία επί της σορού της άτυχης Αλίνας παρόν θα είναι και ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός, εκ μέρους της οικογένειας.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ