18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Νέα τολμηρή «τρέλα» του διαδικτύου: Γυναίκες φτιάχνουν καρδιές με το… γυμνό τους στήθος

Ίσως το πιο αποκαλυπτικό challenge των social media μέχρι στιγμής

Μια νέα τολμηρή «τρέλα» έχει κατακλύσει τα social media στην Κίνα, με δεκάδες νεαρές γυναίκες να δημοσιεύουν φωτογραφίες του γυμνού τους στήθους, το οποίο πιέζουν με τα δάχτυλά τους ώστε να σχηματίζει… μια καρδιά.

Το νέο αποκαλυπτικό challenge έχει εξελιχθεί σε trending topic στο Weibo (το ασιατικό αντίστοιχο του Twitter) συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια κλικ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η καινούργια αυτή πρόκληση από την Ασία ξεκίνησε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και πιστεύεται ότι αποτελεί έμπνευση μιας vlogger που χρησιμοποίησε αυτό το κόλπο για να μαζέψει περισσότερους… followers.

Ορισμένοι χρήστες των social media ισχυρίζονται ότι μόνο γυναίκες με πλούσιο στήθος μπορούν να φέρουν εις πέρας ικανοποιητικά το συγκεκριμένο challenge, το τελευταίο μιας σειράς από προκλήσεις ασιατικής έμπνευσης.

Αυτού του είδους οι «σωματικές δοκιμασίες» είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Κίνα και διαδίδονται σαν ιοί στους εκατομμύρια χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, το challenge δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται, αφού οι συμμετέχουσες πρέπει να προσέξουν να καλύψουν τη θηλή τους με τα δάχτυλά τους, ώστε η φωτογραφία τους να μην… κατέβει κακήν κακώς από την πλατφόρμα του Weibo.

 Δείτε βίντεο:
Νέα «τρέλα»: Γυναίκες φτιάχνουν καρδιές με το… γυμνό τους στήθος

Πηγή: protothema.gr

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ