20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Νέα εκστρατεία Αστυνομίας από σήμερα μέχρι Κυριακή – Τι θα ελέγχει

Η χρήση ή όχι της ζώνης ασφαλείας από τους επιβάτες ενός αυτοκινήτου μπορεί να μην σχετίζεται άμεσα με την πρόκληση μιας τροχαίας σύγκρουσης. Όμως, τις περισσότερες φορές, η μη χρήση ζώνης ασφάλειας σχετίζεται άμεσα με την εξέλιξη της όποιας σύγκρουσης, σε θανατηφόρο δυστύχημα, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία.

Η εμπέδωση της σημασίας και της σημαντικότητας της χρήσης της ζώνης ασφάλειας και των παιδικών καθισμάτων, για την προστασία όλων των επιβατών αυτοκινήτων, είναι ο σκοπός της παγκύπριας εκστρατείας ελέγχου, που εγκαινιάζει σήμερα, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, η Αστυνομία Κύπρου και το Τμήμα Τροχαίας”, σημειώνει η ανακοίνωση.

Η εκστρατεία θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2019 και θα αφορά τη χρήση ζώνης ασφάλειας, αλλά και τη χρήση παιδικών καθισμάτων στα αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα με τους ελέγχους αυτούς, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, τα μέλη της Αστυνομίας θα ελέγχουν και όλες τις άλλες τροχαίες παραβάσεις, με ιδιαίτερη έμφαση σε εκείνες που αποδεδειγμένα συντείνουν στην πρόκληση θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ