19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον θάνατο του νεαρού Έλληνα πολίστα

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 21χρονος πολίστας Αδαμάντιος Μαντής, που έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, πέθανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι καταθέσεις αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας, ενώ για την ώρα προκύπτουν δύο ερμηνείες αναφορικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του νεαρού αθλητή.

Σύμφωνα με κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα, ο 21χρονος είτε χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα μετά το τροχαίο δυστύχημα, είτε χτύπησε στις μπάρες. Ο νεαρός πολίστας δεν φέρει άλλα σοβαρά τραύματα, παρά μόνο στο κεφάλι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι πραγματογνώμονες προβληματίζονται από μία βλάβη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, η οποία δεν προκλήθηκε από το τροχαίο δυστύχημα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Ο Αδαμάντιος Μαντής κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένας νέος άνθρωπος, έπεσε πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Πληροφορίες από CNN

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ