20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Μύρισε Καλοκαίρι! Έως και τους 30 βαθμούς την Τετάρτη η Θερμοκρασία – Αναμένεται και άνοδος

Μύρισε Καλοκαίρι αφού τις τελευταίες μέρες η θερμοκρασία ολοένα και ανεβαίνει ενώ σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία θα έχουμε περαιτέρω άνοδο τις επόμενες ημέρες!

Αναλυτικά ο καιρός:

Αύριο Τετάρτη ο καιρός θα είναι και πάλι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Παροδικά, το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέτριοι, 4 Μποφόρ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, όμως την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ