27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Μυρίζει Καλοκαίρι και η PR Manager της Aphrodite Aroma προτείνει…

Versace, Yellow Diamond Intense

Λένε πως τα πάντα ξεκινούν από το περιτύλιγμα και ο οίκος Versace πραγματικά γνωρίζει πως να κάνει αίσθηση σε κάθε συσκευασία αρώματος πoυ δημιουργεί.

Πόσο μάλλον όταν άνοιξα το υπέροχο μοβ κουτί με χρυσές λεπτομέρειες και σχέδια για να ανακαλύψω ένα καταπληκτικό μπουκάλι με πολύ αριστοκρατικό design.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο καπάκι του μπουκαλιού το γνωστό κεφάλι της Μέδουσας, σήμα κατατεθέν του οίκου, ανάγλυφο να δίνει ακόμα περισσότερο γκλάμουρ ενώ το σχήμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από ένα τεράστιο διαμάντι.

Το μπουκάλι σμιλεμένο με τρόπο που δίνει την ψευδαίσθηση ενός τραπεζιού σχήματος που έχει τοποθετηθεί ανάποδα, είναι εκπληκτικό.

Όσο για το ίδιο το άρωμα, τί πω και τι να αφήσω; Ως πιστή οπαδός του αρώματός μου για 4 χρόνια που είναι το Si του οίκου Armani, πλέον το ομολογώ ότι αναθεωρώ, καθώς έχω βρει το καινούργιο αγαπημένο μου άρωμα! Yellow Diamond Intense by Versace λοιπόν!

Ένα άρωμα που θυμίζει γλυκά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα με στοιχεία από γιασεμί, λεμονανθό, μπεργκαμόντ και ανθούς πορτοκαλιού. Το ιδανικό άρωμα του καλοκαιριού για την γυναίκα που επιθυμεί όχι μόνο να φαίνεται αλλά και να νιώθει κομψή!

Αν πάλι το Yellow Diamond Intense είναι πολύ έντονο για εσάς, τότε έχετε την επιλογή να δοκιμάσετε το Yellow Diamond που είναι η πιο απαλή εκδοχή. Όπως και να έχει όμως εγώ χαίρομαι που βρήκα το νέο μου άρωμα για το καλοκαίρι και μυρίζει υπέροχα και διακριτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε αυτό το άρωμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aphrodite Aroma, www.aphroditearoma.com και να το έχετε την ίδια μέρα στην πόρτα σας με αντικαταβολή, στην καλύτερη τιμή που βρίσκεται στα 65€ μόνο για τα 100ml ενώ η προτεινόμενη λιανική τιμή στα καταστήματα φθάνει στα 107€.

Yellow Diamond Intense by Versace για ένα καλοκαίρι όλο λάμψη και κομψότητα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ