20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Μπρος ολοταχώς για τη Μαρίνα Πάφου! Η Κοινοπραξία υπερβαίνει και το τελευταίο πρόβλημα που είχε μπροστά της

Δεσμευτική επιστολή χρηματοδότησης εξασφάλισε η Κοινοπραξία Poseidon από την Τρ.Κύπρου για την Μαρίνα Πάφου


 

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης,  ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως σύμφωνα με πληροφόρηση που έτυχε, η Κοινοπραξία Poseidon Grand Marina of Paphos( επιτυχόντας προσφοροδότης)  έχει εξασφαλίσει δεσμευτική επιστολή χρηματοδότησης του όλου έργου από την Τράπεζα  Κύπρου και ότι αυτή θα κατατεθεί στην Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων μέσα στο χρονοδιάγραμμα το οποίο έχει τεθεί από την Αναθέτουσα Αρχή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οκ. Δημητριάδης ανέφερε πως με την παροχή αυτής της δεσμευτικής εγγυητικής εκ μέρους της Τράπεζας Κύπρου προς την Κοινοπραξία Poseidon , σημαίνει ότι η Κοινοπραξία υπερβαίνει και το τελευταίο πρόβλημα που είχε μπροστά της .

Αυτή σημαίνει, όπως επεξήγησε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανία Επιμελητηρίου Πάφου ότι πριν το τέλος του χρόνου αναμένεται να προχωρήσει η  υπογραφή της σχετικής  σύμβασης μεταξύ της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων με την Κοινοπραξία , όπως προβλεπόταν στους όρους τους διαγωνισμού.

Ο κ. Δημητριάδης επανέλαβε πως η Μαρίνα Πάφου θα κατασκευαστεί στην τοποθεσία « Πότιμα» της Κισσόνεργας, θα είναι δυναμικότητας 1.000 σκαφών περίπου και θα περιλαμβάνει πέραν των 42.000 τ.μ. εμπορικών και οικιστικών αναπτύξεων.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου,σημείωσε τέλος πως  από την κατασκευή του έργου θα προκύψουν ευρύτερα πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομία και την κοινωνία της Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ