21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΜΠΡΑΒΟ στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο Κισσόνεργας! Βοηθάει στη δράση “Πρασινίζουμε την πόλη μας” [φωτος]

Το Δημόσιο Νηπιαγωγείο Κισσόνεργας (Γεώργιου Μιχαήλ), στην προσπάθεια καλλιέργειας οικολογικής συνείδησης στα παιδιά, συμμετέχει ενεργά στη δράση «Πρασινίζουμε την πόλη μας, 100.000 δέντρα για την Πάφο».

Τα παιδιά θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους στο περιβάλλον, φύτεψαν με τους γονείς, τις δασκάλες και μέλη της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης ΑΚΤΗ, δεντράκια, σε χώρο ο οποίος παραχωρήθηκε από την Εκκλησιαστική Επιτροπή Κισσόνεργας, έξω από την Εκκλησία του Αγίου Κόνωνα.

Η συνεργασία διδακτικού προσωπικού κας Ελένη Παπακυριακού (διευθύνουσας), κας Ροδούλας Ιωάννου, κας Ανθής Γλυκή με την Περιβαλλοντική Οργάνωση ΑΚΤΗ, το Τμήμα Δασών, το Κοινοτικό Συμβούλιο, την Εκκλησιαστική Επιτροπή, αλλά και τον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων ήταν καθοριστική για την υλοποίηση αυτής της ιδέας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πενήντα νεαρά δενδρύλλια και φυτά, πήραν τη θέση τους στην κοινότητα, λαμβάνοντας όλη τη θετική ενέργεια και αγάπη των παιδιών, τα οποία δεσμεύτηκαν να τα φροντίζουν μέχρι να μεγαλώσουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη φετινή σχολική χρονιά, το Νηπιαγωγείο Κισσόνεργας, συμμετείχε σε Παγκύπριο Διαγωνισμό με θέμα «Αλλάζω συνήθειες- Δίνω ζωή στα απορρίμματα μου», στον οποίο η διευθύνουσα κα Ελένη Παπακυριακού και οι μαθητές της κατέλαβαν την 1η Παγκύπρια Θέση.

Ένα παλιό πλαστικό τραπεζάκι, ζωντάνεψε μέσα από τις ιδέες των παιδιών και έγινε ένα χρήσιμο παιχνίδι, μάθησης και ψυχαγωγίας. Για την ακρίβεια, μετατράπηκε σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι Score 4, το οποίο φιλοξενείται στην αυλή του σχολείου και ψυχαγωγεί τα παιδιά.

.

.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ