21.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Μπράβο στη διεύθυνση του Suite 48- Ποια ενέργειά τους συγκίνησε;

Είναι φορές που μια αλτρουιστική κίνηση ή ενέργεια μπορεί να περνάει και απαρατήρητη, ή αυτός που την κάνει να μη θέλει να το ξέρει κανείς όμως αφού η πληροφορία έφτασε στα αυτιά μας και μας ζητήθηκε να το σχολιάσουμε δημοσίως έπρεπε να το πράξουμε όπως υποσχεθήκαμε!

Σήμερα οι μαθητές της Ειδικής Μονάδας του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου είχε πάει για μονοήμερη εκδρομή/βόλτα στην παραλιακή καφετέρια Suite 48 στην περιοχή του ΣΟΔΑΠ.

Οι μαθητές, οι καθηγητές και οι συνοδοί τους κάθησαν στο πολύ ωραίο περιβάλλον της καφετέριας να απολαύσουν την ομορφιά της Πάφου αλλά και να πιουν το φαγητό και τον καφέ ή τον χυμό τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ως εδώ όλα καλά!

Την ώρα που η εκδρομή ολοκληρώθηκε και οι συνοδοί και οι καθηγητές θέλησαν να πληρώσουν τα φαγητά και τα ποτά τους ενημερώθηκαν από τους εργαζόμενους στο Suite 48 ότι όλα τα έξοδα είναι “καλυμμένα” από τη διεύθυνση της καφετέριας.

Η ενέργεια αυτή ξάφνιασε την αντιπροσωπεία του σχολείου η οποία σχολίασε θετικά το περιστατικό και θέλησε μέσω του PafosPress.com να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες του Suite 48!

Μπράβο και από εμάς! Σίγουρα μια ενέργεια που δείχνει και ανθρωπιά και σεβασμό και που σίγουρα αξίζει να βρει μιμητές σε όλες τις καθημερινές εκφάνσεις της ζωής μας! Το να δίνεις με αγάπη και με την καρδιά σου, δίχως να περιμένεις αντάλλαγμα, σίγουρα θα το βρεις μπροστά σου στο πολλαπλάσιο!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ