18.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΜΠΑΧΑΜΕΣ: Φανταστική η πορεία του Κωνσταντίνου και του Σωτήρη

Μπιτς βόλεϊ
—————-
Η φανταστική πορεία της ομάδας μπιτς βόλεϊ, που ξεκίνησε μόλις λίγες ώρες μετά την άφιξη στις Μπαχάμες (πριν καν τη διεξαγωγή της τελετής έναρξης), ολοκληρώθηκε χθες με τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του αργυρού μεταλλίου.

Τα παιδιά του Γιάννη Πετρούδη, οι Κωνσταντίνος Σκορδής και Σωτήρης Σιαπάνης, υπερέβαλαν εαυτόν στους Κοινοπολιτειακούς Νέων και αφού ξεπέρασαν ακόμη και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Σωτήρης τη 2η μέρα των Αγώνων, ανέβηκαν εν τέλει στο βάθρο. Και όλα αυτά από την πιο νεανική ομάδα του τουρνουά, αφού και οι δύο τους είναι 16 ετών.

Στον τελικό απέναντι στην Αγγλία και το δίδυμο Χάβιερ και Χοακίν Μπέλο, η Κύπρος προσπάθησε, όμως οι Άγγλοι ήταν απλά ανώτεροι. Επρόκειτο για μια ομάδα που αγωνίζεται μαζί για χρόνια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι Σκορδής και Σιαπάνης τα πήγαν πολύ καλά στο πρώτο σετ, το οποίο όμως χάθηκε με 21-16, ενώ οι Άγγλοι πήραν και το δεύτερο σετ με 21-14. Αρκετά μέλη της κυπριακής αποστολής πήγαν στο γήπεδο του μπιτς βόλεϊ για να στηρίξουν τα παιδιά στον τελικό.

Την απονομή των μεταλλίων έκανε η κ. Λουίζ Μάρτιν, πρόεδρος της Διεθνής Επιτροπής Κοινοπολιτειακών Αγώνων, η οποία στο περιθώριο του τελικού, συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΕ στρατηγό Χαράλαμπο Λόττα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ