21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Μπήκαν και οι Παφίτες στο mood του εταιρικού δώρου

Το εταιρικό δώρο άρχισε πλέον να μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας και να κινείται και στην Πάφο τα τελευταία χρόνια. Εταιρείες μικρότερου μεγέθους, πέραν από τις παραδοσιακά μεγάλες και ισχυρές έχοντας τις πιο σωστές επιλογές ενώπιον τους επιλέγουν τα καλύτερα δώρα για τους συνεργάτες τους.

Η κίνηση αυτή τις γιορτινές μέρες ήταν ως επι το πλείστον μια πρακτική και μια κίνηση ευγένειας και μάρκετινγκ φυσικά στην οποία μας είχαν συνηθισμένους μόνο πολύ μεγάλες εταιρείες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πλέον έγινε κουλτούρα ότι τους φίλους και συνεργάτες σου δεν τους βλέπεις μόνο επαγγελματικά αλλά και φιλικά προσφέροντας τους ένα ωραίο εταιρικό δώρο με τις καλύτερες ευχές για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η κάβα La Bodega δίνοντας και φέτος ιδιαίτερη έμφαση στο εταιρικό δώρο πρωτοτύπησε ξανά με μοναδικές συνθέσεις από κρασιά αλλά και παραδοσιακά προϊόντα που συνοδεύουν το κρασί.

Στις εντυπωσιακές συνθέσεις της La Bodega εκτός από ένα ωραίο κρασί, μια βοτκα ή ένα ουίσκι μπορεί κανείς να βρει ακόμη και σοκολατάκια τα οποία δίνουν μια ιδιαίτερη και γλυκιά αίσθηση στις ξεχωριστές συνθέσεις της κάβας.

Εταιρικά δώρα τα οποία σχεδιάστηκαν, προσαρμόστηκαν και παραδόθηκαν στους αποδέκτες τους στη βάση της επιθυμίας του πελάτη θα κάνουν και φέτος τους συνεργάτες όσων επέλεξαν τη La Bodega διπλά ευχαριστημένους στις γιορτές.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ