17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Μουσικό Σχολείο Πάφου-Χορωδία Κοριτσιών Βερολίνου: “Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του”

Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του σύμφωνα με δημοσίευση του Μουσικού Σχολείου Πάφου στην οποία αναφερεται στην τελευταία παράσταση της Χορωδίας Κοριτσιών Βερολίνου η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ στην Πάφο.

Διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα:

Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Σε μία κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ στην Πάφο είχαμε την τελευταία παράσταση της Χορωδίας Κοριτσιών Βερολίνου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Σύνδεσμος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Κύπρου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς το Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’, το Μουσικό Λύκειο Πάφου και το Μουσικό Γυμνάσιο Πάφου.

Όλες οι ευχαριστίες και τα ζεστά μηνύματα που εισπράξαμε στο τέλος της εκδήλωσης από τον κόσμο μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που όλοι ζητήσατε. Να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό να συμβάλλουμε στην προώθηση της πολυγλωσσίας στην Κύπρο και στην ανάπτυξη των δεσμών μεταξύ της Κύπρου και όλων των γερμανόφωνων χωρών στο επίπεδο της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. Να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες στους νέους της Κύπρου για ακούσματα σε άλλες γλώσσες και για τη σύσφιξη δεσμών μεταξύ των νέων της Κύπρου και των νέων από γερμανόφωνες χώρες.

Θερμές ευχαριστίες και σε όλους, οι οποίοι φιλοξένησαν τα μέλη της χορωδίας στην Πάφο

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ