23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Μοναστήρι στην Πάφο φέρνει τη θαυματουργό μπλούζα του Αγίου Παϊσίου – Γιατί αντιδρά η Ιερά Μητρόπολη Πάφου; [φωτογραφίες]

Αυτό διαβάζουμε σε ανακοίνωση της Ιεράς Μονής Αγίου Εφραίμ που θα φιλοξενήσει τη «μυροβλύζουσα και θαυματουργό μπλούζα».

Η ανακοίνωση είναι υπογραμμένη από τον Κτήτορα Μοναχό Εφραίμ και τα όσα αναφέρει είναι επιβεβαιωμένα από αναγνώστη της CITY που επικοινώνησε με τη Μονή.

«Από 22 Ιουνίου μέχρι 15 Ιουλίου θα βρίσκεται στην Ιερά Μονή Αγίου Νεοφύτου στην Αμαργέτη η μυροβλύζουσα και θαυματουργός μπλούζα του Αγίου Παϊσίου του Αγιορήτου. Θα μεταφερθεί υπό τη συνοδεία της κυρίας Τριάδας Καργιανιότου».

Επιπλέον, αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ταχύτητα σκοτώνει

«Πάρε και φύλαξε τη μπλούζα μου και μετά την κοίμησή μου να την πάρεις να σταυρώνεις τους ασθενείς μου και θα γίνονται καλά».

Τα πιο πάνω λόγια, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι λόγια του Αγίου Παϊσίου προς την «αδελφή εν Χριστώ Τριάδα».

efraim paisios.jpg

Από την πλευρά της η Ιερά Μητρόπολη Πάφου απέστειλε ανακοίνωση στον Κτήτορα Μοναχό Εφραίμ στον οποίο αναφέρει ότι για το θέμα θα ενημερωθεί μέχρι και η Αστυνομία αφού δεν έχουν γίνει από πλευράς του Κτήτορα τα απαιτούμενα διαβήματα και δεν δόθηκε η εξουσιοδότηση από πλευράς Μητρόπολη για κάτι τέτοιο… Επιπλέον όπως τονίζεται πρέπει να ερευνηθεί και η “γνησιότητα” του εν λόγω αντικειμένου…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ