19.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Έρευνες για τα αίτια της πρόκλησης του θαλάσσιου ατυχήματος

Σε πλήρη συνεργασία βρίσκονται τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, της Λιμενικής Αστυνομίας και του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θαλάσσιου ατυχήματος στην Πάφο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο τουριστών,  σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.


Σε δηλώσεις του ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως  γύρω στις 12.45 σήμερα το μεσημέρι, δύο αλλοδαποί τουρίστες ένας 34χρονος και  μια 25χρονη, ενώ επέβαιναν σε ενοικιαζόμενο θαλάσσιο σκάφος αναψυχής  και βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του λιμανιού της Πάφου, κατά την έναρξη της διαδικασίας για να πετάξουν με αλεξίπτωτο και ενώ το σκάφος βρίσκονταν ανοικτά του λιμανιού της Κάτω Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αλεξίπτωτο έπεσε στη θάλασσα μαζί με τους δύο τουρίστες.

Μια μεταλλική δοκός χτύπησε και τους δύο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, είπε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα δύο πρόσωπα ανασύρθηκαν στο σκάφος από τον 34χρονο χειριστή και μεταφέρθηκαν στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου και στη συνέχεια με δύο ασθενοφόρα διακομίσθηκαν  στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε –όπως είπε- ότι ο άντρας φέρει υποσκληρίδιο αιμάτωμα και κατάγματα γνάθου και πλευρών και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο  στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η 25χρονη υπέστη κάταγμα ρινός και θλαστικό τραύμα παρειάς. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως εκτός κινδύνου και κρατήθηκε στο ΓΝ Πάφου κυρίως για προληπτικούς λόγους . 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ