22.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

Μιχάλης Χατζηζηνοβίου: “Ο στόχος είναι η παραμονή – Πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε”

Πολύ δύσκολα έχουν γίνει τα πράγματα για τον Φοίνικα μετά την τελευταία ήττα στο γήπεδο του από την Ελπίδα. Πλέον η ομάδα βρίσκεται στην 15η θέση με μόνο επτά βαθμούς. Για λογαριασμό του Φοίνικα μίλησε στο Pafospress ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Μιχάλης Χατζηζηνοβίου.

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά την νέα ήττα;

Ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν αξιοποιήσαμε τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε και το πληρώσαμε. Έχει επηρεαστεί ψυχολογικά η ομάδα πρεπει όμως να αντιδράσουμε. Δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς ειδικά στο γήπεδο μας. Ο στόχος είναι η παραμονή. Πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στα τελευταία παιχνίδια δεν έχετε πάρει τους βαθμούς που θα έπρεπε. Ποσό σας έχει επηρεάσει;

Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μας. Δεν υπάρχει ο χρόνος για να μείνουμε άλλο στο παρελθόν. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας κάνοντας την αρχή από το επόμενο παιχνίδι με τον Ονησιλο.

Ακολουθεί ο αγώνας στο γήπεδο σας με τον Ονήσιλο που είναι στην 1η θεση. Ποιος είναι ο στόχος ;

Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιγνίδι. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα. Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαι αισιόδοξος

Τι θέλεις να πεις στον κόσμο σας που είναι ίσως στενοχωρημένος;

Ο κόσμος έχει στηρίξει την ομάδα και τον ευχαριστούμε για αυτό. Θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει το ίδιο για να μπορέσουμε όλοι σαν μια γροθιά να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία.

 

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ