17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

WHO is WHO: Μιχάλης Ασιώτης- ΑΚΕΛ Πάφου

Ο Μιχάλης είναι πρόσφυγας από τον κατεχόμενο Γερόλακκο Λευκωσίας. Γεννήθηκε στην Λευκωσία και μεγάλωσε στην Πάφο. Είναι 36 ετών, παντρεμένος με την Ελένη Μιλτιάδους με την οποία έχουν φέρει στον κόσμο τρία παιδιά, την Έλσα, τον Ερωτόκριτο και τον Αντρέα.


Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό τίτλο στην Διαχείριση Έργων του Πανεπιστημίου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» Πάφου και εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός.

Πάντα ενεργός με τα κοινά, ανέπτυξε πλούσια δράση καθ’ όλη την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων μέσα από την παράταξη Δ.Κ.Κ.Φ. «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» Θεσσαλονίκης με αποκορύφωμα την χρονιά 2002-2003 κατά την οποία διετέλεσε πρόεδρος, και η παράταξη είχε την μεγαλύτερη αριθμητική άνοδο στην ιστορία της κερδίζοντας, με την συλλογικότητα και ανιδιοτέλεια της,  την καθολική αναγνώριση των φοιτητών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σήμερα είναι ενεργό μέλος του Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δήμων και Κοινοτήτων της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ και του Πολιτιστικού Γραφείου της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Πάφου συνεχίζοντας  την προσφορά του αθόρυβα κερδίζοντας μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ με το σπαθί του.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ