24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

WHO is WHO: Μιχάλης Αντωνίου – Κίνηση Σωτηρία της Πάφου – Δήμος Πάφου

Μετά από μία αξιόλογη καριέρα στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία, όπου εργάστηκε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις, αποφάσισε να ανοίξει την δική του επιχείρηση και να διαπρέψει στον τομέα της επισιτιστικής βιομηχανίας. Ονόματα όπως “VIENNA CAFÉ“, “JOE BONNANO BAR“, “BELLY ANATOLIA RESTAURANT“, NOSTALGIA STEAK HOUSE“, “NOSTALGIA TAVERN“, “ ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑ“ και πολλά άλλα, πιο λίγο γνωστά καφεστιατόρια και μπαράκια, ήταν επιχειρήσεις πού ο Μιχάλης Αντωνίου επινόησε, χρηματοδότησε, άνοιξε, οργάνωσε και σε γενικές γραμμές, με την δική του σφραγίδα, εμπλούτισε την γαστρονομική βιομηχανία και την ζωή της νύχτας, στην μικρή μας πόλη.
Σήμερα διατηρεί και διαχειρίζεται την επιχείρηση των παιδιών του, Θέας και Ανδρέα, με την ονομασία “TWIST CAFE CREPERIE“ όπου ο ίδιος δίνει ψυχή και σώματι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επίσης οργανώνει μια νέα επιχείρηση, στον τομέα των υπηρεσιών, με την ονομασία “Cyprus Vip Card“. www.cyprusvipcard.com .
Στον τομέα της εθελοντικής προσφοράς και ιδίως του Αθλητισμού, ο Μιχάλης διετέλεσε, για δύο συνεχόμενες χρονιές, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ε.Π. και ανέπτυξε έντονη δράση με την εμπλοκή του στον αθλητισμό, περισσότερο με την συσσώρευση λεφτών με στόχο την οικονομική ενίσχυση των σωματίων όπως την γυναικεία ομάδα με το πρώην όνομα “Vienna Pafia“. τον “ΠΑΦΙΑΚΟ“ και πολλά άλλα ποιο μικρά σωματεία.
Είναι επίσης Οργανωτικός κι` ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της “Κίνησης Σωτηρία της Πάφου“ όπου σήμερα, ο ίδιος, με τον 11μελή συνδυασμό αυτής της Κίνησης, διεκδικεί μια από τις είκοσι έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας.
Ρωτούμενος δήλωσε ότι το μόνο πράγμα πού μπορεί να ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ότι θα τηρήσει, σε περίπτωση που θα εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος, είναι ότι θα παλέψει και θα εργαστεί σκληρά για να αναδείξει και να τιμήσει το τρίπτυχο πού επέλεξε να προτάξει και να συνθηματολογήσει σε τούτο τον προεκλογικό του αγώνα “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ -ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ“ .
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ προς όλους τους δημότες πού νοιώθουν ότι είναι αδικημένοι, εγκαταλειμμένοι, προδομένοι και απροστάτευτοι από την τοπική κοινωνία, την τοπική αυτοδιοίκηση και πιθανόν από το σαθρό οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο.
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ παρέχοντας στους δημότες λεπτομερή ενημέρωση και πληροφόρηση, από την ποιο μικρή και ασήμαντη απόφαση πού θα παίρνεται κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων της Ολομέλειας μέχρι και την μέγιστη δυνατή πρόσβαση στο άβατο των υπογείων με τα πρακτικά των συνεδριάσεων και τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβούλων.
Υπόσχεται επίσης ότι θα προσπαθήσει να δουλέψει, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, συλλογικά, με σύνεση, με ανιδιοτέλεια και πάντα με σεβασμό σε όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες πού καθορίζουν και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της δημοτικής μηχανής. Αυτό υπόσχεται να πράττει, με θρησκευτική ευλάβεια και θα το πράττει μέχρι στον βαθμό πού θα αντιληφθεί ότι η Δικαιοσύνη δεν κρατάει πλέων το σπαθί της και άρχισε να μετατρέπεται σε μια απλή ζυγαριά του μπακάλη. Αυτό ξεφεύγει από το επίπεδο της δικής του αντίληψης και νοημοσύνης για την πραγματική έννοια της λέξης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Ρωτούμενος ο Μιχάλης ποιο είναι το μήνυμα πού θέλει να στείλει στον Παφίτη ψηφοφόρο απάντησε:
“ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ“. Αυτό να το έχουν πάντα στην καρδιά και το μυαλό τους και κάθε φορά πού βρίσκονται μπροστά από την κάλπη, να προσπαθούν να το τηρούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό.
Ρωτούμενος επίσης ποια είναι η συμβουλή και καθοδήγηση του προς την νεολαία της Πόλης μας απάντησε:
Στώμεν Καλώς…Στώμεν ΟΥΚ μετά φόβου…Αντίσταση στο κατεστημένο, Δύναμη ψυχής, Μαχητικότητα, Οραμα, Υπομονή και να είναι σίγουροι ότι η πόλη της Πάφου, σύντομα, θα πάρει πανηγυρικά την θέση που της αξίζει, τόσο κοινωνικά και πολιτισμικά όσο κι` οικονομικά.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ