20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΛΚΟΒΑ: Πότε επιστρέφει η σορός της άτυχης Πετράνα για ταφή στη Βουλγαρία;

Είναι αναμφίβολα μια υπόθεση που συγκλόνισε το Παγκύπριο. Οι πτυχές της τραγωδίας του θανάτου της άτυχης Πετράνα Μιχαϊλοβα Μίλκοβα απο τη Βουλγαρία η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μετά απο δάγκωμα σκύλων ράτσας ροτβάιλερ σε αγροτική περιοχή της Γεροσκήπου όχι απλά δεν θα ξεχαστεί, όποια και αν είναι η απόφαση του Κακουργιοδικείου, αντιθέτως θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στις πρωτοφανείς αστυνομικές υποθέσεις της κυπριακής Ιστορίας.

Πέντε νεκροψίες, έξι ιατροδικαστές και μια ανείπωτη τραγωδία που ούτε στο πιο ακραίο σενάριο θρίλερ δεν θα μπορούσε να συλλάβει ο ανθρώπινος νους.

Η Πετράνα πέραν απο τον φρικτό θάνατο που είχε συνέχισε να ταλαιπωρείται και μετά θάνατον αφού η σορός της, ένεκα διαφόρων παραμέτρων που δεν είναι της παρούσης να σχολιάσουμε, υπέστει την ταλαιπωρία των πολλαπλών νεκροτομών για να συνθέσει ένα πλήρη φάκελο που θα μπορεί να σταθεί επάξια στο Δικαστήριο και δεν θα γκρεμοτσακιστεί σε νομικίστικες χαραμάδες, κενά ή παραθυράκια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για να κλείσει αυτή η τραγωδία έμειναν όμως δυο πράξεις. Η πρώτη είναι η επιστροφή της σορού της Πετράνα στη Βουλγαρία για να ταφεί και η δεύτερη η Δικαστική ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Όσον αφορά την πρώτη πτυχή να θυμίσουμε ότι ο χαροκαμένος σύντροφος της Πετράνα, Ιβάν Ιβανόφ, απεύθυνε δημόσια δραματική έκκληση για οικονομική βοήθεια ούτως ώστε να μπορέσει η αγαπημένη του να επιστρέψει στη χώρα της, έστω και νεκρή. Η ανταπόκριση ήταν άμεση απο τον κόσμο αλλά κυρίως απο τον Όμιλο KPMG ο οποίος προς πίστην του ανάλαβε το πλήρες κόστος μεταφοράς της σορού στη Βουλγαρία.

Τώρα το μόνο που μένει, επι της ουσίας, είναι να αποφασίσει η οικογένεια πότε θα γίνει η μεταφορά αφού τα ζητήματα που αφορούν τα διαδικαστικά της υπόθεσης και σχετίζονται με την Αστυνομία αλλά και τις έρευνες έχουν πλέον ολοκληρωθεί και τίποτα δεν εμποδίζει τους οικείους της να διευθετήσουν τη μεταφορά της σορού στον γενέθλιο τόπο της Πετράνα για την προτελευταία πράξη του δράματος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ