20.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Μια 100% Παφίτικη εταιρεία ανοίγει τα φτερά της για το NICOSIA MALL

Η «STAZO FASHION» βάζει το brand «JACK & JONES» στο χάρτη της ανδρικής μόδας και έρχεται στο NICOSIA MALL.

Μια συνεργασία «ανδρών» θα φιλοξενείτε από το Νοέμβριο σε ένα χώρο 180 τμ στο νέο Mall στη Λευκωσία. Η «STAZO FASHION» ανοίγει το πρώτο κατάστημα “Jack & Jones” σε Ελλάδα και Κύπρο για ότι χρειάζεται ένας άνδρας ανεξαρτήτου ηλικίας προσιτά και πάντα με γνώμονα τις τάσεις της σύγχρονης μόδας.

Η «STAZO FASHION» αποτελεί θυγατρική της «STAZO TRADING» η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας το 1997 και μετράει τέσσερα καταστήματα στην πόλη της Πάφου . Η πολυετής εμπειρία και η συνεργασία της με τα διεθνώς αναγνωρισμένα brands Lacoste και Tommy Hilfiger την καθιστά σίγουρη για την επιλογή της «Jack & Jones» και είναι έτοιμη να κατακτήσει την αγορά της Λευκωσίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η διεθνή εταιρία μόδας «BESTSELLER» η οποία εδρεύει στην Δανία και από το 1975 βρίσκεται στο χώρο της ένδυσης-υπόδησης πάντα κοντά στον καταναλωτή που θέλει να ξεχωρίζει αλλά και προσιτά ώστε να καταφέρνει να συμμετέχει στις τάσεις της σύγχρονης μόδας πάντα με κριτήριο την υψηλή ποιότητα πρώτων υλών με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η συλλογή για Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2018-19 περικλείει μια τεράστια γκάμα επιλογών για καθημερινό αλλά και επίσημο ντύσιμο σε σχέδια και χρώματα που αφορούν κάθε σύγχρονο άντρα ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ρούχα και παπούτσια για όλες τις ώρες και περιστάσεις.

Όπως αναφέρθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Χάρη Χαραλάμπους «θέλουμε οι καταναλωτές ερχόμενοι στο κατάστημα να νοιώθουν σαν το σπίτι τους ,οικεία και άνετα».

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ